"what goes around...comes around"

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Παιχνίδι?Μάλλον όχι...



Όλη η βαρβαρότητα,η βία και η τρομοκρατία του κόσμου μέσα από ένα "παιδικό" παιχνίδι..Μπορεί να είμαι πολύ χαζή που δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι "έξυπνοι" συνεχίζουν να "παιζουν" με τα ίδια" παιχνίδια".Αυτοί ,θα μου πείτε, είναι εκείνοι που θέλουν και μπορούν πάντα να κερδίζουν.Δεν βλέπουν όμως το αποτέλεμα του παιχνιδιού που έχουν στήσει?
Ο John όμως τα έχει πει πολύ καλύτερα από μένα..

4 σχόλια:

  1. Καλά τα είπε ο John, αλλά για κάποιο λόγο υπάρχουν τέτοια παιχνίδια… θα μείνουμε με την απορία!
    Καλησπέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκ, εγώ το δέχομαι να μείνω με την απορία..Αυτοί που στήνουν τέτοια παιχνίδια έχουν διερωτηθεί ποτέ γιατι το κάνουν αυτό και βασικά ποιό το νόημα που γίνονται όλα αυτά?εγώ θα μείνω με την απορία..Αυτοί έχουν απορήσει ποτε?
    Πολλές καλησπέρες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Den exoun aporrhsei k oute prokeitai...apo th stigmh pou "poulaei" kai aftoi trwne me xrusa koutalia den tous endiaferei... :/ sad but true, o kosmos aftos de tha allaksei pote!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Κ.!!!έχεις δίκιο.. sad but true..αλλά θα ήθελα να χω μια μικρή, έστω, ελπίδα..αλλιώς θα είχαμε παραιτηθεί ολοι από όλα και θα περιμέναμε την καταστροφή μας..δεν το κάνουμε όμως!!συνεχίζουμε να παλεύουμε και τι στο καλο!!κάτι θα βγει από αυτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή